Voorzitter gezocht!!

Zonnebloem afdelingsnieuws

In de Regio - vergadering van september 2016 hebben we afscheid genomen van onze voorzitter Gerard Twickler. Sindsdien hebben we enkele mogelijke kandidaten voor deze bestuursfunctie gepolst.

Helaas zonder postief resultaat. Vandaar deze oproep aan onze 12 afdelingen. De overige vier bestuursleden wonen in  Oosterhout en de gemeente Geertruidenberg. Voor een juiste afspiegeling van de herkomst van de afdelingen zou het goed zijn, indien de voorzitter niet uit deze twee gemeenten afkomstig is. Maar we zijn uiteraard blij met elke geschikte kandidaat / kandidate.

Wij als regio - bestuur vergaderen 6x per jaar. Tot nu toe gebeurt dat steeds overdag bij een bestuurslid thuis. Daarnaast vergaderen we vier keer per jaar met de aangesloten afdelingen. Bovendien bezoeken we ook de Provinciale bijeenkomsten, waarbij de bestuursleden ter vertegenwoordiging elkaar afwisselen .

Indien er bij u een mogelijk geschikte naam naar boven komt borrelen: aarzel niet en neem contact op met Peter van den Hout, onze voorzitter ad interim.

Alvast bedankt voor uw meedenken!!!

 

 

Jan van Vessem

06-57982352
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals