Afscheid verenigingsconsulent

Ze werkte veertig jaar bij De Zonnebloem, de laatste jaren als verenigingsconsulent in Midden - Brabant. In december '21 ging ze met (vervroegd) pensioen.

Met een uitstekende verzorgde lunch in een gezellige ambiance nam het Regio - bestuur op 16 december afscheid van Marian van Essen. Door de pandemie kon dit niet op de Regio - vergadering van november doorgaan. 

De afgelopen jaren hebben we Marian leren kennen als een hartelijke en betrokken consulent, die veelvuldig het contact met de afdelingen en de regio opzocht. We vinden het daarom erg spijtig dat ze stopt, maar we snappen haar besluit uiteraard en wensen haar alle goeds in haar nieuwe levensfase. 

Naast een bloemetje, ontving Marian ook een ingelijste foto. Deze is genomen tijdens de promotietocht van het ZB schip in Cuijk.

Fijn dat ook de afdelingen door een kaartje of bloemetje hun dank voor de werkzaamheden van Marian onderstreept hebben. Voorzitter Willem en Marian

Jan van Vessem

06-57982352
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals