Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Busreis naar de Ooijpolder en Rondrit met Zonnetrein

ooijpolder-3jpg

Fluisterstil door de Ooijpolder met de zonnetrein, je hoort de vogels fluiten, koeien loeien en de gids vertelt over dit unieke stukje natuur langs de Waal bij Nijmegen met terpen, oude kerkjes...

Op de allereerste zonnige dag van de lente gingen wij naar de mooiste plek van de Ooijpolder.

De Betuwe Expres Bus met chauffeur Marcel van Sloten kwam ons ophalen in Doorwerth stipt om 10:15 u op 2 juni 2022.

Vanuit Doorwerth reden we via een recreatieve route rustig naar de Ooijpolder.

Na de innerlijke mens te hebben bevredigd met koffie en gebak mochten we plaats nemen op de zonnetrein.

Een prachtige rondrit werd door Steen en Natuur verzorgd.

Terwijl chauffeur Chiel ons rondreed in de geruisloze zonnetrein vertelde Riet vol enthousiasme over de geschiedenis van de Ooijpolder en wees ons op de prachtige bezienswaardigheden en overblijfselen…..

Na de rondrit werden we door het personeel van de Thornsche Molen gastvrij ontvangen voor een heerlijke lunch.

De Ooijpolder zullen we nog lang in onze gemeenschappelijke herinneringen bewaren……

Rest nog te melden dat deze dag werd mogelijk gemaakt dank zij een anonieme gift………

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Nel Bakker

026-3338300
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk