Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

BUSREIS NAAR DIERENTUIN "WILDLANDS" IN EMMEN

Een lang gekoesterde wens van onze gasten ging die dag in vervulling.Met ruim 100 gasten en 70 vrijwilligers vertrokken we om even over negenen naar Emmen.Deze dag kon mede georganiseerd met steun van de Jumbo vestiging aande Stationsweg in Drachten

Het zou een tropisch warme dag worden zodat er gezorgd was voor extra drinken in de lunchtasjes met Jumbo-logo, die iedereen meekreeg. Bovendien beschikte iedere deelnemer over een consumptiebon voor koffie met gebak of een andere versnapering.

Bij de dierentuin konden de deelnemers die niet in hun eigen vaste rolstoelen moesten bljven plaatsnemen in een van de 72 gereedstaande rolstoelen en kregen zi vervolgens een , meest jeugdige, Jumbo vrijwilliger als vaste begeleider toegewezen gedurende de gehele dag..Op deze manier kon iedereen volop genieten van de geheel nieuwe opzet van het dierenpark.

Tijdens de wandeling door het park kwam je steeds groepjes Zonnebloemers en Jumbo vrijwilligers tegen, maar om half vier was iedereen weer bijelkaar in de schaduw bij de uitgang. We moesten een klein stukje lopen naar de bussen en nadat de rolstoelen weer waren verwisseld voor de stoel in de bus, vertrok het gehele gezelschap moe, maar voldaan naar Drachten, alwaar we op vijf uur weer arriveerden.

Het was een fantastische dag waar iedereen van genoten heeft

 

 

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals