Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

ZONNEBLOEM AFDELING DRACHTEN, BESTAAT 40 JAAR

Dit werd uitgebreid gevierd in Hotel van der Valk

Op 3 september jl. werd het veertigjarig jubileum van de Zonnebloem, afdeling Drachten gevierd in het van der Valk Hotel te Drachten. Wij mochten deze dag ruim 180 personen verwelkomen. Bij binnenkomst kreeg een ieder een heerlijk glas champagne aangeboden en kon het feest beginnen.

De ochtend werd geopend door onze voorzitter, Marie Haan. In haar speech werd aandacht besteed aan de gasten en vrijwilligers; wat zij voor elkaar  kunnen betekenen en hoe zij elkaar versterken door samen iets moois te organiseren. Daarnaast waren er twee jubilarissen.

 Stien van der West , al 40 jaar lid, kreeg uit handen van de secretaris van het Provinciaal Bestuur de gouden speld uitgereikt.  Agnes Brouwer vierde haar 10-jarig jubileum en ook zij kreeg een speld en bloemen.

Namens de Zonnebloem afdeling Drachten willen wij jullie nogmaals feliciteren voor het vele werk en de inzet in de afgelopen jaren.

Het eten en drinken werd deze dag aangeboden door van der Valk en smaakte voortreffelijk. Voor de bediening was niets teveel.

Wij willen hotel van der Valk hartelijk bedanken voor dit prachtige gebaar. De Zonnebloem kon op deze manier het 40-jarig jubileum feestelijk vieren met een groot aantal personen, die dat zeker hebben verdiend.

We hebben genoten van deze dag!


http://www.drachtstercourant.nl/nieuws/75828/gasten-genieten-bij-jubilerende-zonnebloem/       

         Artikel is geplaatst door Fokke Wester op 29-08-2016 - 10:01                                                                                          

 

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals