Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Bezoek Paleis Het Loo

Zonnebloem afdeling

Op 3 april 2014 bezochten ruim 20 gasten met vrijwilligers Paleis Het Loo. Mede dankzij het prachtige weer was het een zeer geslaagde dag!

Om 10 uur was het zover! We hadden een uitstekende uitvalsbasis op de parkeerplaats van de Oase, waar de bus van Dalstra ons heeft opgehaald. De buschauffeur was zeer behulpzaam en rustig bij het begeleiden van alle gasten die de bus in gingen. Ook onderweg gaf hij regelmatig opmerkingen en kwinkslagen zodat de reis aangenaam en goed is verlopen. Het was half 12 toen we in Apeldoorn werden opgewacht door de coördinator van de Zonnebloem. Ze heette ons hartelijk welkom en wenste ons een aangenaam verblijf toe en vertelde even hoe het programma in elkaar stak. Er stond al een hele rij rolstoelen voor ons klaar, waar we de hele dag dankbaar gebruik hebben gemaakt, want de afstanden waren groot en het terrein niet erg gebruiksvriendelijk voor rollators. We hebben erg genoten van de tuinen, de waterpartijen en natuurlijk van de inrichting van het paleis. We waren erg onder de indruk van alles wat er te zien was en bovendien hebben we het getroffen, dat er nu erg veel schitterende bloemstukken te bewonderen waren!De inwendige mens werd ook niet vergeten. We hadden een heerlijke lunch, een tussendoor-drankje en tot slot ook nog koffie of thee met appeltaart! De vrijwilligers uit Apeldoorn zijn prima gidsen geweest. Toen we om kwart over 5 allemaal weer in de bus zaten heeft één van hen nog een afscheidswoordje gesproken.Ook de terugreis verliep zeer voorspoedig. Anderhalf uur na vertrek waren we terug bij de Oase. Voor iedereen waren er nog krentenbollen en drinken, zodat niemand met een lege maag naar huis hoefde.Alle reacties van onze gasten waren positief en daar doen we het voor!Onze voorzitter bedankte iedereen en benadrukte dat we het enorm hebben getroffen deze dag, mede dankzij het geweldige mooie weer. Om 19.00 uur was iedereen uitgezwaaid en konden ook de laatste vrijwilligers naar huis

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals