Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

De Zonnebloem afdeling Drachten naar Dolfinarium Harderwijk.

Zonnebloem afdeling

De gasten zijn allemaal mensen met een fysieke beperking. Voor deze mensen wil de Vereniging een onvergetelijke dag bezorgen.

Het was vroeg dag voor al deze mensen, want om 08.00 uur was het verzamelen geblazen bij het parkeerterrein van De Oase. Het was wel even puzzelen met alle rollators en rolstoelen, maar de chauffeur heeft alles in de bus kunnen krijgen. We waren 10.30 uur op de plaats van bestemming en een half uurtje later kond iedereen genieten van koffie met appeltaart. Toen naar het hoogtepunt van de dag: DE DOLFIJNENSHOW! Wat heeft iedereen daar van genoten! Er was een reis om de wereld in beeld gebracht en natuurlijk speelden de dolfijnen daarin de hoofdrol. De show duurde bijna drie kwartier en daarna wachtte een prima lunchbuffet in het restaurant. Nog een uurtje genieten van het prachtige park, de walrussenshow, het trainen van de dolfijnen en het voeren van de dieren. Wat gaat er veel vis door op zo'n dag..... Om 15.30 vertrokken we met nog een laatste bestemming: een pannenkoekrestaurant in de buurt van Kraggenburg. Het was een prachtige dag, mede door het weer wat geweldig meewerkte. Om 20.00 uur hebben de vrijwilligers alle taxi's met onze gasten weer uitgezwaaid!

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals