Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Koninklijke Onderscheiding Tiny Nicolai

Zonnebloem afdeling

Vanochtend is Tiny Nicolai onderscheiden door de burgemeester van de gemeente Smallingerland, voor haar vele verdiensten op sociaal gebied.

Wat ze zoal heeft gedaan? Ze was voorzitter van de speeltuincommissie, vrijwilliger in de wijk en natuurlijk ook als vrijwilliger actief bij de ver. "de Zonnebloem". Later als voorzitter van de afd. Drachten e.o.van de vereniging "de Zonnebloem", daarna een aantal jaren als penningmeester bij dezelfde afdeling actief geweest. Tiny is nog steeds actief bij onze afdeling, doet bezoekwerk en organiseert mede gezellige middagen voor onze gasten. Sinds enkele jaren is zij hoofd van de jaarlijkse regio-vakantie. Een echt mensen-mens, op wie je nooit tevergeefs een beroep doet....., dus wij vinden het erg fijn dat onze collega-vrijwilliger deze prachtige en welverdiende onderscheiding heeft mogen ontvangen..... Ook is zij een van de spelers van "Mei inoar Ien", de toneelvereniging; zij treden jaarlijks op voor onze gasten. Tiny schrijft en vertaald ook toneelstukken.

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals