Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Gezellige middag in Vledder met Böhmische blaaskapel

Polka's, walsen, marsen en heerlijk eten waren de ingrediënten voor een hele gezellige middag.

Met twee bussen van HCR Brinkzicht uit Vledder werden de ca. 60 gasten opgehaald uit Drachten. Via een kleine omweg over Oosterwolde werden er nog andere mensen opgehaald en daarna reden we over smalle binnenwegen door het Drentse land naar Vledder. Jammer dat we zo goed als geen Schotse hooglanders zagen tijdens de rit..

In Vledder aangekomen, bleken we niet de enige groep te zijn; er waren gasten uit Stadskanaal, Siddeburen en Hardenberg. Een flink aantal mensen dus, die al vrij snel het voorgerecht, selderijsoep, kregen voorgezet. Dat smaakte prima en de daaropvolgende rollade, gebakken aardappeltjes en heerlijke salade lieten de smaakpapillen nog meer genieten. Tot slot nog heerlijk ijs met slagroom en toen was het tijd om even te pauzeren en de benen wat te strekken.

Daarna kwamen "Die Dorfplatz Muzikanten" op de Bühne en werd het een vrolijke boel. Een gevarieerd programma met polka's, walsen en marsen, afgewisseld met solo-en duozang volgde. En dat alles werd vlot aanelkaar gepraat met Drentse humor. We hadden nauwelijks tijd om nog van de koffie met zelfgemaakt appelgebak te genieten.

Het werd een bijzonder geslaagde middag, die om ca. 16.30 eindigde en iedereen de bussen weer opzocht, die ons om even na zes uur weer bij de Jumbo afzetten. Iedereen had volop genoten.

 

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals