Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

ZONNEBLOEMERS TUSSEN DE TULPEN IN DE KEUKENHOF

Met 155 gasten en vrijwilligers uit Drachten, Boornbergum en Beetsterzwaag vertrokken we met 4 bussen even na half negen in bewolkt en regenachtig weer richting Lisse. Onder de vrijwilligers waren ook leden van de wandelvereniging "Willen Is Kunnen", kortweg WIK. Deze drachtster wandelvereniging had op 25 februari een "Goede Doelen Loop" georganiseerd en de opbrengst hiervan gedoneerd aan de bovengenoemde Zonnebloem afdelingen. Daardoor was het mogelijk het bezoek aan de Keukenhof te organiseren. Daarnaast waren leerlingen van het ROC uit Drachten als vrijwilligsters mee.

De rit naar Lisse verliep zonder problemen. Alleen het koffieschenken in de bus ging niet altijd zonder morsen. Maar toen het, aangekomen in Lisse, weer opgehouden was met regenen, klaarden ook de gezichten weer op en kon het genieten beginnen. Nadat de rolstoelen bij de bussen waren gebracht en iedereen een kaartje had, ging een deel al naar het restaurant voor de lunch en kon een tweede groep om 13.30 aan tafel.

In het park stonden alle bloemen nog in bloei en kon iedereen genieten van de diverse soorten tulpen en andere bloemen. Wat een verscheidenheid aan kleuren en vormen!  Tijdens de wandeling langs de prachtig aangelegde perken temidden van vele buitenlandse toeristen , waren wij met ons honderdvijfenvijftigen maar een klein gezelschap.

Door  deze prachtige omgeving heb je nauwelijks in de gaten dat de tijd snel gaat, maar om vier uur was het vertrek geplanned. Iedereen zat keurig op tijd weer in de bus. Ook de terugreis verliep soepel en niemand had er bezwaar tegen dat het juist toen weer begon te regenen.

Iedereen was het er over eens dat het een fantastische dag was geweest!

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals