Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Gezellige lunch - Muzikale Bingo

Op de eerste en bovendien zonnige dag van de zomer 2017, genoten onze gasten in De Fontein van een heerlijke lunch. Daarna volgde een vrolijke Muzikale Bingo.

Vanaf half twaalf reden de taxi's van Kijklstra af en aan om de ruim 100 gasten, gekleed in vrolijke zomerkleding, naar dit evenement te brengen. Op deze, voor ons nieuwe locatie: "De Fontein", stonden de gedekte tafels uitnodigend te wachten voor een heerlijke lunch.

Nadat iedereen verzadigd was, volgde de Muzikale Bingo.

Om te weten wat dat is, laat ik de presentator, Kees Bos, even zelf aan het woord. "De Muzikale Bingo werkt niet met getallen maar met liedjes. Nederlandstalige liedjes. Omdat De Muzikale Bingo voor iedereen een feest moet zijn (ook als je het liedje niet zou kennen), heb ik er voor gezorgd dat de titel van het liedje op z’n minst een keer wordt gezongen. Om een voorbeeld te geven: het liedje Poen van Willem Parel. Welnu, die titel wordt door Willem Parel (=Wim Sonneveld) niet één maar wel 80 keer gezongen. De titel is dus Poen. U streept Poen door op uw kaart…duidelijk? Hoort u een liedje dat bij u op de kaart staat, dan streept u dat door. Wie het eerst het bovenste rijtje vol heeft, roept bingo! De meeste mensen kunnen zich niet bedwingen en zingen uit volle borst de liedjes mee. Zo is De Muzikale Bingo dus niet alleen spannend maar ook ontspannend. En er valt ook nog heel wat te lachen want er loopt een presentator rond ( dat ben ik dus) die heel veel grappen op de zaal loslaat".

Tussendoor zorgden de vrijwilligers natuurlijk voor koffie/thee en iets lekkers. De middag was om, voor je erg in had, maar onverbiddelijk stonden de taxi's weer te wachten om de gasten thuis te brengen, waar ze konden nagenieten op deze langste dag van het jaar! 

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals