Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Volop genieten van kleurrijk Bloemencorso

Zonnebloem afdeling

Het Bloemencorso bestaat dit jaar 60 jaar en we mochten getuigen zijn van dit prachtige evenement.

Dit werd gevierd met het thema 60 jaar verleden in het heden. Winnende titels uit het verleden waren opnieuw ontworpen volgens een nieuw ontwerp en vormden een prachtige optocht van 16 fantastische wagens.

Voor meerdere Zonnebloemafdelingen was aan weerskanten van een straat een vak gereserveerd waarvandaan we de optocht van praalwagens, opgeluisterd met diverse showmands en swingende groepjes, heel goed konden zien. Extra mooi was het door het zonnige weer, hoewel een paar hele donkere wolken deden vermoeden dat de pret bedorven zou worden en er massaal regenjassen en ander plastic tevoorschijn werd gehaald. Gelukkig hield het met een paar druppels op.

De 65 deelnemers en vrijwilligers hebben met volle teugen genoten van dit evenement, waarvoor 3000 vrijwilligers zich hebben ingezet en vele tienduizenden bloembollen zijn gebruikt.

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals