Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Nazomeren bij de ijsberen in Aqua Zoo

met-de-zonnebloem-naar-aqua-zoo-leeuwarden-13-september-2018-1jpg

Met twee bussen en een taxibus reisden we af naar Aqua Zoo

Bij aankomst werden door de vrijwilligers eerst de 23 rolstoelen opgehaald voor de deelnemers die er de voorkeur aangaven hier in plaats te nemen. Eerst ging het richting restaurant alwaar we een flink stuk appelgebak en koffie of thee konden nemen. Het was daar wel een beetje druk en nogal krap om daar met rolstoelen te manoevreren.Maar het prachtige weer lokte ons snel naar buiten en al gauw waren we verspreid over het park. Het ruime park met veel waterpartijen bood ons diverse dieren, zoals kangeroes, apen, zeehonden die kunstjes konden en de nodige waterdieren. Velen wilden ook nog graag naar de ijsberen, hetgeen niet iedereen lukte, omdat het park groter was dan sommigen dachten.Het was aangenaam vertoeven in het park met dit prachtige weer. Op deze manier waren er snel twee uurtjes om en werd het weer tijd om de bussen op te zoeken. Ons eerste uitstapje na de zomervakantie was alweer geslaagd!

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals