Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Muzikale nieuwjaarsbijeenkomst

foto-nieuwjaarsbijeenkomstjpg

Veel animo voor de nieuwjaarbijeenkomst in 't Buorskip in Beetsterzwaag

Inmiddels is het een traditie geworden om in de eerste weken van het nieuwe jaar een nieuwjaarsbijeenkomst te houden voor al onze deelnemers. Dit keer vond de bijeenkomst weer plaats in het gezellig ‘t Buorskip te Beetsterzwaag. Om 14:00 uur waren alle gasten er en werd iedereen verwend met koffie of thee met heerlijke oranjekoek. Vervolgens kregen we een optreden van Peter en Anja van de Dutch Vocals uit Volendam. Geheel in gala trad het duo op. Ze zagen er prachtig uit! Ook de zangkwaliteiten van beiden waren zeer goed. Met een verschillend repertoire brachten ze mooie liedjes ten gehore. Er werd dan ook al snel meegezonden door het publiek. In de pauze kon een ieder genieten van een glaasje fris of een advocaatje met slagroom. Ook de bittergarnituur ontbrak niet. Na de pauze kwamen de Dutch Vocals weer op in compleet andere gala kleding en vervolgden ze hun mooie optreden.

Zo rond 16:00 uur kwam er een einde aan deze mooie middag en ging iedereen weer tevreden naar huis.

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals