Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Bingo met lunch

Op donderdag 7 maart jl. heeft onze afdeling weer een bingo met lunch georganiseerd. Dit keer in de Menorahkerk. Met ruim 90 deelnemers en 12 vrijwilligers was het weer een groot succes!

Allereerst gingen we lunchen. Door een mooie bijdrage van de gezamenlijke Albert Heijn filialen uit Drachten werd mogelijk gemaakt dat de kosten met de helft werden gedrukt. Hierdoor konden we ook iets extra’s doen voor de deelnemers. Broodjes met ham en kaas, melk en karnemelk, en een lekker stuk suikerbrood en een kroket mochten niet ontbreken. Ook werd gezorgd voor lekkere bonbons voor bij de koffie.

 

Vervolgens werden 4 rondes bingo gespeeld.  Een aantal prijzen zijn gekocht maar ook een aantal winkeliers in het centrum van Drachten hebben prijzen beschikbaar gesteld. O.a. de Lawei, de Lachende koe, de Zuivelhoeve, de Graancirkel, Poiesz hebben mogelijk gemaakt dat er mooie prijzen te winnen waren.

 

Weer een zeer geslaagde activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is.

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals