Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Jopie Huisman museum

file5-1jpeg

Het was een heel mooi en gezellig uitje naar Workum en het Jopie Huisman museum!

Op woensdag 10 april gingen we met een groep van 48 personen naar het Jopie Huisman museum in Workum.

Na een leuke bustocht, waarbij de chauffeur leuke dingen vertelde over de omgeving, arriveerden we rond 14.00 bij het Jopie Huisman museum.

We werden hartelijk ontvangen door de vrijwilligers van het museum.

Het museum is niet zo groot dus besloten we de groep in tweeën te delen. De ene helft van de groep ging eerst het museum in, terwijl de anderen genoten van een kopje koffie met een heerlijke punt appeltaart.

De expositie over het leven en werk van Jopie wordt op een prachtige manier weergegeven. Zijn fraaie kunstwerken zijn mooi tentoongesteld zodat je een goed beeld krijgt over zijn leven en zijn werken. In het museumwinkeltje kon je nog leuke artikelen kopen.

Nadat iedereen de koffie met appeltaart op had en de stukken in het museum had gezien gingen we weer naar Drachten.

Het was weer een leuke activiteit!  

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals