Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

De Orchideeën Hoeve - Luttelgeest

photo-2019-09-12-13-09-08-kopiejpg

Een fleurig dagje uit.

De eerste activiteit na de zomervakantie was meteen een dag vullend programma. Al vanaf 09.15 uur op 11 september verzamelden zich 75 deelnemers en 30 vrijwilligers bij onze gebruikelijke opstapplek bij de Jumbo. Daar we binnen onze beschikbare groep vrijwilligers niet voldoende hulp konden krijgen werd er dankbaar gebruik gemaakt van assistentie van de afdeling Ureterp en werden er ook een aantal familieleden gevraagd mee te gaan.

Tegen tienen vertrokken de beide bussen richting Luttelgeest waar we even voor elf uur arriveerden.

Snel werden de rolstoelen opgehaald en ging de groep naar de ruime zaal voor de koffie of thee met gebak.

Vervolgens kon iedereen aan de rondgang door de Hoeve beginnen. We waren niet de enige groep en dat was te merken aan filevorming van rolstoelen en rollators op verschillende plekken. Zoals bij  de aapjes, waar velen probeerden om deze schattige beestjes te fotograferen. Ook de dwergpapegaaien en de vlinders waren objecten om op de gevoelige plaats vast te leggen.

Om half twee was iedereen weer terug in het restaurant voor de luxe lunch. Hier deden wij ons tegoed aan diverse broodjes, een kroket, verschillende soorten vleeswaren en kaas , krentenbrood en sneetjes suikerbrood van bijna 2 centimeter dik. Heerlijk!

Daarna moest er weer wat bewogen worden en was er nog ruimschoots tijd om de winkel te bezoeken en wat orchideeën of andere leuke dingen te kopen.

Om kwart over vier reden we weer terug naar Drachten waar we om 5 uur weer aankwamen en de deelnemers, weliswaar in de vieze motregen, redelijk snel in de al gereedstaande taxi’s konden stappen.

Iedereen was het erover eens dat het een hele mooie dag was geweest.

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals