Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Opbrengst wandeltocht WiK voor De Zonnebloem + video

Zonnebloem afdelingsnieuws

DRACHTEN – Wandelsportvereniging Willen is Kunnen hield zaterdag 25-02-2017 een wandeltocht voor het Goede Doel. De opbrengst, 3323,60 euro, is voor De Zonnebloem.

http://www.wsv-wik.nl/index.php

Het weer viel wat tegen. Halverwege de ochtend begon het te regenen en het werd pas weer droog toen de meeste wandelaars zich al afgemeld hadden. Ondanks dat gingen vanuit het Fries Congrescentrum 649 wandelaars op pad. Zij wandelden door de directe omgeving van Drachten en Ureterp en genoten van de mooie routes variërend van 5 tot 25 kilometer.

De routes gingen voor een groot deel over de vele schelpenpaden en bospaden in de omgeving. Dankzij vier sponsoren en de belangeloze inzet van meer dan twintig vrijwilligers kon het totale inschrijfgeld, samen met de extra ontvangen giften, in totaal 3323,60 euro, overgemaakt worden naar De Zonnebloem.

Het geld wordt besteed aan een dagje uit met de gasten van de afdelingen Drachten en Boornbergum/Beetsterzwaag. Op 1 mei gaan ze naar de Keukenhof in Lisse om te genieten van de bloemen die dan in volle bloei staan. Leden van De Zonnebloem liepen ook mee of hielpen bij het inschrijven en op de controleposten.

(Uit: Drachtster Courant - Artikel is geplaatst door Redactie op 26-02-2017 - 12:10)

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals