Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Vakantie voor Zonnebloem deelnemers uit Drachten en omgeving

Op 26 maart 2018 werden ongeveer 30 deelnemers én bijna 20 vrijwilligers bij de Arke in Drachten uitgezwaaid. Deze (fysiek-beperkte) mensen gingen een onbezorgde midweek vakantie tegemoet.

Vanaf 1 januari 2018 kunen Zonnebloem-vakanties alleen nog maar georganiseerd worden door een plaatselijke afdeling.

Drachten heeft de handschoen opgepakt en samen met deelnemers uit andere Friese plaatsen uit Regio Zuid-Oost, werd de eerste Afdelingsvakantie vanuit Friesland nu al een feit. Dit dankzij de bezielende leiding van Tiny Nicolai, vrijwilliger bij de afdeling Drachten.

De reis gaat naar het Halle-huis in Lemele. Er is een compleet programma voorbereid en ook de verzorging is op basis van vol pension.

Aanstaande vrijdag, 30 maart 2018 verwelkomen we de groep weer op het zelfde plekje. 

Facebook Provincie Friesland

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals