3 JUBILARISSEN

Tijdens de eerste fysieke vrijwilligersbijeenkomst werden 3 vrijwilligers alsnog gehuldigd.

Wietske Veenstra (links op de foto) was in december 2020 25 jaar vrijwilliger. Ze geniet bij ons een zekere faam vanwege het zelf maken van verjaardags-en kerstkaarten die ze aan alle vrijwilligers stuurt. In haar jongere jaren is ze ook bestuurslid geweest.
 
De tweede vrijwilliger die 25 jaar geleden begon en even op de gouden speld heeft moeten wachten is Tiny Nicolai . (in het midden op de foto) Zij heeft meerdere jaren de functie van voorzitter en penningmeester vervuld. In de drachtster vrijwilligers wereld is ze ook geen onbekende.
 
Doutsen Bouma (rechts) was in maart 2021 10 jaar als vrijwilliger verbonden aan de Zonnebloem Drachten. Ze is een zeer betrokken vrijwilliger die overal de helpende hand biedt en deelnemers thuis bezoekt.
 
Alle drie de jubilarissen kregen van de voorzitter de gouden-respectievelijk zilveren speld uitgereikt en uit handen van de secretaris van de regio ontvingen zij bloemen en een kadobon.
Daarna werd dit gedeelte van de vergadering met gebak en koffie afgesloten.

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals