Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Anne en Annie vrouwen met een gouden hart

Zonnebloem afdelingsnieuws

12,5 en 25 jaar actief als zonnebloem vrijwilligsters

Woensdag 13 september 2017 hebben wij (woensel-oost) 2 jubilarissen
in het zonnetje mogen zetten
.

Anne van Engelshoven 12,5 jaar vrijwilligster
​Annie de Rooy 25 jaar vrijwilligster


Renate Richters, ​Wethoudster van de Gemeente Eindhoven, overhandigde de oorkondes

Alfonds kwam namens, de Provincie en hoofdkantoor zonnebloem, de penningen en speldjes uitreiken.

Corrie van Ameiden kwam namens Zonnebloem Regio Eindhoven met prachtig boeket bloemen.

Glenda Klerks gaf namens zonnebloem WNO een mooi brozen beeldje als aandenken.

​Het was een zeer geslaagde middag dankzij onze vrijwilligers, vrienden en familieleden.

Klik op onderstaande youtube link voor film impressie

 


 

 

Piet van de Wiel

040-2410978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?