Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wintercircus 5 januari 2018

Zonnebloem afdelingsnieuws

Wintercircus arrangement de Schalm-Veldhoven 25 euro p/p inclusief ontvangst koffie + petitfour en pauze drankje per voorstelling 4 rolstoelen beschikbaar 2 voorstellingen : 13.00 uur en 16.15 uur

Dit modern en eigentijds circus, is in staat om jong en oud te betoveren met een unieke circussfeer.
Een live orkest, topacrobaten, ondeugende geintjes en waanzinnige luchtacrobatiek staan garant voor ruim 2 uur fraaie fratsen die u op het puntje van het comfortabele theaterpluche laten zitten.
De show duurt in totaal 2 1/4 uur en heeft een pauze.
Wij zorgen voor plaatsen die ook bereikbaar zijn voor gasten die minder mobiel zijn. Een hartelijke persoonlijke ontvangst door circusdirectrice Arlette Hanson en de artiesten.
Een lekker kopje koffie en/of thee voor aanvang, in de pauze of na afloop in een speciaal voor uw gasten gereserveerd deel van de theaterfoyer is mogelijk. Misschien met iets lekkers erbij? We kunnen zelfs de mogelijkheden voor een aansluitend diner in het theater bespreken. Een stamppotmaaltijd bijvoorbeeld.

Voor en sfeerimpressie van een Zonnebloem bezoek, neemt u een kijkje op 
http://www.wintercircus.nl/ouderen


 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Piet van de Wiel

0402410978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?