Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vakantie Buitengoed Fredeshiem te Steenwijk

Vakantieperiode 27-5-2018 t/m 1-6-2018 Inschrijven voor deze vakantie is mogelijk tot 15-2-2018 De flyer en intakeformulieren  kunt u vinden bij rubriek documenten op deze site

basis bedrag voor deze week volpension  € 655,-
uitstapjes : 
​Harderwijk vervoer+entree+lunchpakket  € 45,-
​Dagje zwolle incl. lunchpakket  € 25,-

Totale kosten voor deze vakantie zijn dus €​ 725,-
Het totale reisbedrag dient voor 10-4-2018 betaald te zijn

​De uitstapjes naar het dolfinarium en centrum Zwolle zijn een vast onderdeel van de vakantie.
iedereen dient een reisverzekering en annuleringsverzekering af te sluiten
​en wel 2 maanden van te voren.

 

​Bij vragen contact opnemen met Hans de Geus 06-45863600
​email : j.de.geus@on.nl

 


 

 

 

 

 


 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Piet van de Wiel

0402410978
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?