Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afscheid Femy Remkes

Zonnebloem afdelingsnieuws

Een van de oprichters van de Zonnebloem in Epe neemt afscheid

Femy Remkes stopt met haar vrijwilligerswerk.

Onlangs hebben Anneke Terpstra en Tineke Logtenberg namens de Zonnebloem een bezoek gebracht bij Femy.

Femy had zich om gezondheidsredenen al wat terug getrokken maar haar gasten wilde ze graag nog bezoeken.

Nu de gasten zijn overleden vond Femy het tijd om definitief te stoppen bij de Zonnebloem.

Femy heeft veel betekend voor de Zonnebloem. Zij was één van de oprichters van de Zonnebloem in Epe.

Vanuit een damesgilde van de katholieke kerk in Epe is de Zonnebloem ontstaan. Femy vertelde dat je toen alles zelf maar zo'n beetje uit moest zoeken en dat er vanuit Breda nog weinig gestuurd werd. Met heel veel plezier heeft Femy al die jaren haar werk als vrijwilligster bij de Zonnebloem gedaan en daarbij heeft ze verschillende functies bekleed.

Wij wensen Femy samen met haar familie nog veel goede jaren toe en willen haar bedanken voor al die jaren vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem.

Loes Post

06-51114614
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?