Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lintje voor Hanny Baarspul!

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op 26 april heeft onze Hanny Baarspul een Lintje gekregen en de vrijwilligers van de Zonnebloem waren ook uitgenodigd op het feestje!

Stukje uit de krant

Mevrouw Baarspul-Kadijk is sinds eind jaren zeventig betrokken bij de Stichting Welzijn Ouderen, destijds nog gevestigd in Vaassen. Ze begon als administratief ondersteuner en trad in de jaren tachtig toe tot het bestuur. Na een periode als officieel vrijwilliger trad zij in 1997 opnieuw toe tot het algemeen bestuur als secretaris en gelijktijdig was ze lid van het dagelijks bestuur. Tot op vandaag is ze nog steeds in actieve dienst van de SWOE.

In het verleden was mevrouw Baarspul-Kadijk ook actief voor de Regenboogkerk in meerdere functies. Als lid van de diaconie was ze onder andere betrokken bij de oprichting van de Stichting Present.

Daarnaast is mevrouw Baarspul-Kadijk zeer actief binnen de plaatselijke afdeling van De Zonnebloem, onder meer als bestuurslid en bij het verkopen van loten ten behoeve van de Nationale Zonnebloemloterij.

In 2017 mocht mevrouw Baarspul de prijs “Vrijwilliger van het jaar” van de gemeente Epe in ontvangst nemen.

Loes Post

06-51114614
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?