Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubilea en afscheid van diverse vrijwilligers

Zonnebloem afdelingsnieuws

Woensdag 14 februari werd er tijdens de jaarvergadering jubilea gevierd en afscheid genomen

Jubilea en afscheid bij de Zonnebloem

Tineke Logtenberg, Hennie Hup, Ineke Slijkhuis, Harmke  Zevenbergen en Rosette Peeters zetten zich al 10 jaar in als vrijwilliger bij de Zonnebloem. Zij ontvingen een speldje, certificaat en een bos bloemen. Rosette ontvangt haar onderscheiding later, zij was verhinderd.

De kroon spant Mineke Klein zij is al 30 jaar vrijwilliger!

Hanny Baarspul neemt na vele jaren vrijwilliger geweest te zijn afscheid van onze afdeling. Hanny bedankt voor al je inzet!

Het bestuur werd verlaten door Anneke Terpstra, Tineke Logtenberg en Joke van Essen.

Wij bedanken Anneke  voor haar 11 jaar kundig voorzitterschap.

Met veel inzet heeft Tineke het bezoekwerk en het regelen van vakanties weten vorm te geven.

Anneke en Tineke blijven zich inzetten voor het regelen van vakanties  en kleine activiteiten.

Joke haar functie was het plannen en organiseren van activiteiten, bedankt hiervoor.

Anneke gaf de voorzittershamer over aan Hanny van Gaalen. Thea Huiskamp neemt de functie van Joke over.

Bernadette Leeman is officieel benoemd als secretaresse.

Loes Post

06-51114614
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?