Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afscheid voorzitter en 2 leden bestuur

Tijdens de jaarvergadering hebben we afscheid genomen van onze voorzitter en nog 2 leden van het bestuur

Afscheid van een bevlogen voorzitter en 2 leden van het bestuur De Zonnebloem afdeling Epe  

Ruim 11 jaar heeft Anneke Terpstra met verve de voorzittershamer gehanteerd bij

De Zonnebloem Afdeling Epe, Emst, Oene.

Honderden vergaderingen, talloze uitstapjes, fietstochten en bezoeken hebben onder haar bezielende leiding plaatsgevonden.

Samen met een hecht bestuur is het haar gelukt, de kleine perikelen en golfjes in het afdelingsleven glad te strijken en de ruim 140 Gasten en 45 vrijwilligers veilig door de afgelopen 11 jaar te loodsen.

De organisatie van de Zonnebloem- regiovakanties hebben haar hart. Daarvoor blijft zij zich de komende jaren met kracht inzetten. 

Tineke Logtenberg heeft zich 11 jaar als bestuurslid bezoekwerk verdienstelijk gemaakt. Zij blijft vrijwilliger en gaat zich inzetten voor de organisatie van de vakantie en andere activiteiten voor de Zonnebloemgasten.

De bestuursfunctie activiteiten verlaat Joke van Essen met enige opluchting, het vergaderwerk is niet zo aan haar besteed, zegt zij. Met veel enthousiasme blijft zij in de werkgroep activiteiten haar medewerking verlenen.

Vrijwilligers met zo’n bevlogenheid en inzet moeten tegenwoordig met de loep worden gezocht.

 

Loes Post

06-51114614
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?