Afscheid voorzitter en 2 leden bestuur

Tijdens de jaarvergadering hebben we afscheid genomen van onze voorzitter en nog 2 leden van het bestuur

Afscheid van een bevlogen voorzitter en 2 leden van het bestuur De Zonnebloem afdeling Epe  

Ruim 11 jaar heeft Anneke Terpstra met verve de voorzittershamer gehanteerd bij

De Zonnebloem Afdeling Epe, Emst, Oene.

Honderden vergaderingen, talloze uitstapjes, fietstochten en bezoeken hebben onder haar bezielende leiding plaatsgevonden.

Samen met een hecht bestuur is het haar gelukt, de kleine perikelen en golfjes in het afdelingsleven glad te strijken en de ruim 140 Gasten en 45 vrijwilligers veilig door de afgelopen 11 jaar te loodsen.

De organisatie van de Zonnebloem- regiovakanties hebben haar hart. Daarvoor blijft zij zich de komende jaren met kracht inzetten. 

Tineke Logtenberg heeft zich 11 jaar als bestuurslid bezoekwerk verdienstelijk gemaakt. Zij blijft vrijwilliger en gaat zich inzetten voor de organisatie van de vakantie en andere activiteiten voor de Zonnebloemgasten.

De bestuursfunctie activiteiten verlaat Joke van Essen met enige opluchting, het vergaderwerk is niet zo aan haar besteed, zegt zij. Met veel enthousiasme blijft zij in de werkgroep activiteiten haar medewerking verlenen.

Vrijwilligers met zo’n bevlogenheid en inzet moeten tegenwoordig met de loep worden gezocht.

 

Hanny van Gaalen

0623799246
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk