Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Modeshow 21-02-2020

Senioren modeshow
Op vrijdagmiddag 21 februari organiseerde de Zonnebloem afd. Epe-Emst-Oene voor haar gasten samen met Doorduyn Mode een senioren modeshow. Deze werd gehouden in het Kulturhus in Epe. Doorduyn Mode showde voor bijna 60 personen comfortabele en betaalbare lente- en zomerkleding voor dames en heren. Voor de aanwezigen was er koffie met een stroopwafel en in de pauze een drankje met een bitterbal.

De fa. Doorduyn Mode showt voor veel instellingen voor ouderen, vrouwenverenigingen, Zonnebloem-organisaties enz. Zij geven een eigentijdse modeshow met dames- en herenmode voor het lente- en zomerseizoen. Er wordt gewerkt met de damesmaten 36 t/m 54 en ook voor de heren is er genoeg keus. Op deze vrijdagmiddag in het Kulturhus is er goed verkocht, wat te zien was aan de vele tasjes met gekochte kleding waarmee de gasten de deur uit gingen. De bingo van een week daarvoor met tegoedbonnen beschikbaar gesteld door Doorduyn Mode heeft daar ongetwijfeld aan bijgedragen. Tegen 17.00 uur kwam aan deze gezellige en nuttige middag een eind en ging eenieder tevreden naar huis.

Loes Post

06-51114614
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?