Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Smaakvolle kerstviering 2015

Zonnebloem afdeling

Met de kerstviering van 2015 is het 40-jarig jubileum afgesloten. Tijdens deze viering hebben we genoten van de dinerpakketten van de Jumbo, het is een smaakvolle kerstviering geworden.

Maandag 14 december vond de kerstviering plaats in zaal Van Haandel te Erp. Vrijwilligers hadden de morgen besteed om de zaal in kerstsfeer aan te kleden met onder andere de vele zelfgemaakte kerststukjes en kaarsjes, en de tafels te versieren. De andere helft van de vrijwilligers was in de keuken van Van Haandel bezig om een verassing voor te bereiden. De Zonnebloemafdeling had namelijk van Jumbo Supermarkten en haar klanten twee pakketten gekregen, vol met ingrediënten om onze gasten te verwennen met een culinaire kerstmiddag. Tijdens de actie “Doe mee en doneer een diner” riep de supermarktketen afgelopen najaar klanten op, om samen gerechten te doneren voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De middag begon met een eucharistieviering verzorgd door Pastoor Rombauts en muzikaal begeleid door het gemengd koor Sint Cecilia uit Boerdonk. Na een lekker kopje koffie/thee met kerstkransje was er een optreden van 8 dames uit Sint Oedenrode: “Tis aalt wa”. Zij zongen de sterren van de hemel en brachten mooie sketches, die onderbroken werden door al het lekkers wat vanuit de keuken kwam. Een toastje met tapenade, soep, pasta en een heerlijk toetje! De vrijwilligers konden genieten van de hartverwarmende reacties van onze gasten.

Na de loterij, waar de meesten wel een mooi prijsje in handen kregen, was het tijd om met een fijn kerstgevoel huiswaarts te keren.

Onze dank gaat uit naar het  personeel van Van Haandel dat onze vrijwilligers in hun keuken dulden en natuurlijk Jumbo Supermarkt voor hun donatie in deze vorm. Het was een mooie middag om het 40-jarig jubileum en het jaar 2015 mee af te sluiten. Nogmaals dank aan al onze sponsoren.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Annelies van Dongen

0413-212304
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen