Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Revue 22 juni 2015

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zonnebloemafdeling Erp, Keldonk, Boerdonk heeft afgelopen maandagmiddag 22 juni een gezellige activiteit gehouden voor haar gasten in zaal van Haandel te Erp.

Revue Zonnebloem

 

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan kregen de gasten een revue gepresenteerd die was samengesteld door onze eigen vrijwilligers.  De middag begon met een lekker kopje koffie/thee met een heerlijk beschuitje met aardbeien. De kasten waren weer eens goed nageplozen om er allerlei kleding  en attributen uit te halen zodat iedereen optimaal op het podium kon. Diverse stukjes werden opgevoerd alsook de nodige liedjes die konden worden mee gezongen . In de pauze werd iedereen van een natje en een gekookt eitje voorzien. Na de pauze ging  de revue verder en er waren al vragen of deze middag ook niet eens elders ten gehore gebracht kon worden, zo genoten de gasten ervan. Toen als laatste act Catootje naar de botermarkt ging,  vroeg de voorzitter  alle vrijwilligers op het podium en werden al deze amateurs bedankt met een mooie roos. Wederom een gezellige middag voor onze gasten en ook de vrijwilligers hebben genoten,  zo is al hun repeteren niet voor niets geweest!

Annelies van Dongen

0413-212304
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen