Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ria Vilier ontvangt Koninklijke onderscheiding

Zonnebloem afdelingsnieuws

Burgemeester Marcel Fränzel heeft op woensdagochtend 26 april in De Blauwe Kei in Veghel aan maar liefst 26 inwoners van de gemeente Meierijstad een Koninklijke onderscheiding uitgereikt.

M.W.G.P. (Ria) Vilier-Swartjes (1959), Boerdonk
Van 1997 – tot heden: lid diverse werkgroepen van Sint Servatiusparochie Boerdonk
Decoranda is betrokken (geweest) bij onder andere de volgende werkgroepen: werkgroep Eerste H. Communie, de liturgiegroep,  werkgroep kinder- en gezinsvieringen, de pastoraatsgroep en de werkgroep Woord- en Communievieringen voor. Zij houdt zich bezig met het in elkaar zetten van verschillende jaarlijkse vieringen, is verantwoordelijk voor de lectorenlijst, betrokken bij de redactie van het parochieblad en verzorgt de invulling van de planning van de koren en ze was de grote stimulator rondom de jongerengroep M25.

2003 – 2014: Bestuurslid Dorpsraad Boerdonk
De Dorpsraad Boerdonk is opgericht in 1995 en heeft als doel het behartigen van alle zaken die op Boerdonk betrekking hebben. Decoranda is in 2003 bestuurslid geworden van Dorpsraad Boerdonk. Vanaf september 2006 heeft ze (tot 2014) de rol van secretaris vervuld

Van 2008 – 2016: bestuurslid ZLTO Veghel
De primaire taak van de Noordbrabantse Christelijke Boerenbond (NCB) is het behartigen van belangen van de boerenstand. Decoranda is van 2008 tot 2016 een van de drijvende krachten binnen het ZLTO bestuur afdeling Veghel geweest. Zij heeft invulling gegeven aan de portefeuilles PR en communicatie en was de trekker van de redactie van het ledenblad. Ook heeft zijn de portefeuille maatschappij onder haar hoede gehad.

Van 2010 – tot heden: secretaris (2010-2013) en vrijwilliger bij RKSV Boerdonk
Gedurende drie jaar secretaris van de club maar ook nu nog een zeer betrokken vrijwilliger die zich bezig houdt met verschillende hand- en spandiensten, het organiseren van kaartavonden, de kerstbingo en de verenigingsbarbecue.

Van 2014 – tot heden: voorzitter Zonnebloem Erp-Keldonk-Boerdonk
Decoranda is voorzitter van de Zonnebloem en houdt zich bezig met het besturen van de vereniging. Daarnaast heeft zij zitting in diverse commissies en is ze zoveel mogelijk aanwezig bij activiteiten voor de gasten, vertegenwoordigt ze de vereniging en zorgt ze dat ze deskundig blijft.

Overige verdiensten:
- 1990 – 2002: bestuurslid KVO (1991-2002 voorzitter).
- Vrijwilliger bij D'n Hazenpot (het dorpshuis).
- Sinds de oprichting van het Bibliotheekpunt in Boerdonk is decoranda hier vrijwilliger.

Annelies van Dongen

0413-212304
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen