Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Avondactiviteit Zonnebloem met twee jubilarissen

Maandagavond 26 februari vond er een gezellige avond plaats in party centrum van Haandel voor de Zonnebloem gasten. Deze avond werd verzorgd door het blaasorkest 40+ uit Uden.

Bij binnenkomst was de ontvangst met een lekker kopje koffie/thee en voor de bijzondere gelegenheid een stukje taart. Deze bijzondere aangelegenheid was de huldiging van twee vrijwilligsters, Ans Bouwe en Netty Pennings, die al 25 jaar hun bijdragen leveren aan onze afdeling en de regio voor de Zonnebloem.

Het 40+ blaasorkest uit Uden bracht er de stemming goed in door middel van een uitgebreid repertoire van verschillende genres blaasmuziek, van wals tot samba, van Oostenrijkse tot wereldmuziek en van licht klassiek tot populair modern.

In de pauze nam voorzitter Ria Vilier de microfoon ter hand en nodigde de jubilarissen uit om zich even van hun meegekomen familieleden te scheiden en naar voren te komen om in het zonnebloemzonnetje gezet te worden.

Bij Ans Bouwe en Netty Pennings is 25 jaar geleden een zonnebloemzaadje geplant. En ieder zaadje is uitgegroeid tot een mooie zonnebloem. Ieder op hun eigen manier hebben ze dit zaadje gevoed, door middel van huisbezoeken, activiteiten begeleiden, optredens, vakanties begeleiden , enzovoorts. Deze twee buurvrouwen hebben er alles voor over om het hun gasten naar de zin te maken en ze te verwennen met aandacht en verrassingen. De voorzitter mocht beide dames de gouden insigne opspelden en hun de bij behorende oorkonde overhandigen ten overstaande van een volle zaal met gasten en vrijwilligers die natuurlijk de kans grepen om hun mooi toe te zingen.

Na deze huldiging was er een hapje en een drankje en een gezellige , warme muzikale afsluiting van een bijzondere avond en kon iedereen , heel goed ingepakt tegen de kou, weer voldaan huiswaarts gaan.

Annelies van Dongen

0413-212304
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen