Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Paasviering 26 maart 2018

Maandag 26 maart werd traditiegetrouw ter voorbereiding op het paasfeest in partycentrum van Haandel een eucharistie- en boeteviering gehouden door en voor de Zonnebloem.

Pastoor Rombauts ging voor in de mis en de zang werd verzorgd door het Mulderskoor. Dit gebeurde in een sfeervol aangeklede zaal waar diverse vrijwilligers hun best hadden gedaan om de paassfeer eer aan te doen. Mijnheer pastoor achter het altaar, op het podium en de familie van Brussel, voor het podium. Na een mooie dienst was het tijd voor de koffie/thee met een lekker plakje cake. Hierna kwam de familie van Brussel als het Mulderskoor terug, maar eerst werd er even stil gestaan wie nu wie was, naar aanleiding van de vele vragen vanuit de zaal. Tijn nam dit op een ludieke manier voor zijn rekening en toen dat dus recht gezet was konden ze hun kwaliteiten ten gehore brengen. Dat hun optreden in de smaak viel, was duidelijk want iedereen luisterde vol overgave en het was muisstil. In de pauze kon er bijgebuurt worden onder het genot van een drankje en een gevuld eitje, gemaakt door Toos Opsteen. Na de pauze werd de muzikale middag voort gezet, tot de klok rond 17.00 uur onverbiddelijk was en iedereen met een fijn gevoel huiswaarts keerde. Een mooie middag voor onze gasten en dank aan de familie van Brussel.

 

Annelies van Dongen

0413-212304
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen