Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarlijkse reis 15 mei Luttelgeest

Op dinsdag 15 mei vertrokken we met 40 gasten en vrijwilligers naar ‘De Orchideeënhoeve’ in Luttelgeest.

De bus stond al vroeg klaar op het Hertog Janplein, want het was een rit van ruim 2 uur. Ondanks de lange reis hebben we ons niet verveeld in de bus. Chauffeur Bert wist ons van alles van de omgeving te vertellen. Aangekomen bij de orchideeënhoeve werden we ontvangen met koffie en gebak. Daarna konden we de orchideeën en andere tropische planten gaan bekijken. Ook was er een vlindertuin, een vogelpark en apen. Er was voldoende te zien. De bezichtiging werd nog onderbroken door een lunch en rond 15.00 uur was het weer tijd om naar huis te gaan, want in Erp bij van Haandel wachtte nog een diner op ons. Rond 19.00 uur ging iedereen moe maar voldaan naar huis.

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door de bijdrage die we via de RaboClubkasCampagne hebben mogen ontvangen. Dus als u toen op ons gestemd heeft, weet u dat uw stem goed is terecht gekomen.

Annelies van Dongen

0413-212304
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen