Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Picknick Zonnebloem Erp-Keldonk-Boerdonk in Erp

Woensdag 13 juni waren we te gast in het tennispaviljoen van tennisvereniging Hertog Jan in Erp.

Deze mooie plek in Erp met aan beide zijden van hun kantine de tennisbanen is voor onze gasten geen dagelijkse kost. De commissie picknick probeert elk jaar weer zo’n locatie in elke kern te vinden waar onze gasten niet dagelijks komen.

De vrijwilligers hadden de morgen gebruikt om van de kantine een lunchroom te maken , de tafels mooi gedekt en het benodigde eten bijeen gebracht. Om 12.00 uur precies opende voorzitter Ria Vilier de picknick en konden we beginnen met een overheerlijke soep, gemaakt door vrijwilligster Toos Opsteen. Daarna kon men zich te goed doen aan allerlei lekker brood, gesneden vlees , zoet, en met een door Ingrid en Jan Slegers van de Kim geschonken warme kroket. Onze hartelijke dank hiervoor! Na deze overheerlijke picknick werden de tafels door de vrijwilligers afgeruimd en was het tijd om te buurten en/of een kaartje te leggen. Na een heerlijk drankje genuttigd te hebben en weer wat bij gebuurt, was de klok onverbiddelijk en konden we een geslaagde middag afsluiten.

Graag willen we de vrijwilligers van tennisvereniging hartelijk danken voor hun gastvrijheid en misschien brengt het andere verenigingen op het idee om hun accommodatie een keer voor ons beschikbaar te stellen voor onze jaarlijkse picknick.

De vakantie nadert en onze gasten blijven bezoek ontvangen van de vrijwilligers, graag nodigen wij iedereen uit om de Zonnebloem Erp-Keldonk-Boerdonk te ondersteunen door te komen kienen op maandagavond 10 september in zaal De Paal, waarvan de opbrengst ten goede komt aan onze afdeling.

Annelies van Dongen

0413-212304
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen