De Zonnebloem in Beweging in Thermae 2000 project

 

Tja, de Zonnebloem is volop in beweging. Eerst de stoelyoga: een grandioos succes dat duidelijk voorziet in een grote behoefte.

Begin maart ben ik samen met mijn gast  van Zonnebloem Geleen gestart met het Thermae 2000 project. Dat zal ik wat toelichten.

Samen met ca. 50 andere  gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem hebben wij - met dan dank aan de subsidie van de Provincie -   een gratis abonnement van Thermae 2000 gekregen.  Met dit abonnement krijgen wij 10 bewegingssessies van 40 minuten onder leiding van een fysiotherapeut.      Het water is heerlijk warm. Aansluitend kunnen wij twee uur gebruik maken van het zwembad, sauna en wellness faciliteiten. Wij hebben dus 3 uur toegang tot Thermae 2000 om de ideale combinatie van inspanning en ontspanning te bereiken. Heerlijk zwemmen in de thermale baden is goed voor spieren en gewrichten, net als het saunagebruik.

Overbodig om te zeggen dat wij volop genieten van dit prachtig aanbod.

Dit alles was niet mogelijk zonder de steun van Provincie Limburg en de Zonnebloem. Hartstikke bedankt !

          

 

           

Odile Sikkes

06-22448843
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk