Gezellige middag in Woonzorgcentrum De Peerelaar

Zonnebloem afdeling

Voor ongeveer 60 personen werd een prima optreden verzorgd door Harmonica en Accordeonclub “De Havelter Deurdouwers”

Woensdag 7 oktober was er een gezellige middag georganiseerd door de Zonnebloem afd. Giethoorn-Wanneperveen in Woonzorgcentrum De Peerelaar in Wanneperveen. Voor ogeveer 60 personen werd een prima optreden verzorgd door Harmonica en Accordeonclub “De Havelter Deurdouwers”. Een groep met 16 leden. Ze brachten veel ouderwetse en herkenbare liedjes ten gehore waarbij dapper werd meegezongen, zoals de Tulpen uit Amsterdam, Daar bij die molen,  Het kleine café aan de haven, Drents volkslied, O, mien Vene, Het gef allemaole niks. Verder ook het lied van hoog op de zolder, laag op de vloer, meteen een beetje gymnastiek voor iedereen. Iedereen kon meeklappen, stampen en zwaaien. Er was veel afwisseling in het programma.

De middag begon met koffie/thee en iets lekkers en in de pauze was er een hapje en een drankje.

Om half vijf bedankt Alie Wieringa de Havelter Deurdouwers en werden ook de aanwezigen bedankt voor hun komst. De hapjes werden verzorgd door Alie van Holten en Roelie Doze heeft gezorgd dat er voldoende drankjes waren.  

Alicja van der Linde

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk