Gezellige middag in Zonnewiede

Zonnebloem afdeling

In Zonnewiede was een gezellige middag georganiseerd door de afd. Giethoorn/Wanneperveen. Er was deze keer gekozen voor een optreden van “Kleintje Cabaret” uit Oldeholtpade/Wolvega.

“Kleintje Cabaret” bestaat uit 2 dames en 2 heren. De middag begon voor de ongeveer 60 aanwezigen met koffie of thee en daarbij een lekkere koek, door Hennie Meutgeert gebakken. Aansluitend werden door “Kleintje Cabaret” afwisselend leuke, vlotte liedjes gezongen en korte herkenbare en hilarische sketches opgevoerd, in het Weststellingwerfs, wat bijna overeenkomt met het Gieterse dialect. Met de liedjes werd soms spontaan meegeklapt en meegezongen. In de pauze werd een drankje geserveerd met daarbij lekkere hapjes, verzorgd door Geke Bakker en Femmie Bos.

Aan het eind van de middag tegen half vijf, bedankte voorzitter Marry Gorte de “artiesten” voor het prima optreden en bedankte iedereen voor de aanwezigheid.

Ook willen we hierbij natuurlijk bedanken voor de goede samenwerking met Zonnewiede en zeker ook de inzet van Hennie Menger, vrijwilligster in Zonnewiede. 

Alicja van der Linde

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk