Jubiliarissen en afscheid twee vrijwilligers

Zonnebloem afdeling

Op de onlangs gehouden jaarvergadering van De Zonnebloem afdeling Giethoorn - Wanneperveen werden twee jubilerende vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Hennie Meyering is al 10 jaar secretaresse van de afdeling. Voorzitter Marry Gorte overhandigde haar de bijbehorende zilveren insigne en een oorkonde, met een woord van dank voor alle werkzaamheden. 

Dinie Alves is maar liefst 25 jaar vrijwilliger geweest, daarvoor ontving ze de gouden insigne en een oorkonde. Ze heeft veel werk verzet voor de Zonnebloem in die 25 jaar en heeft in diverse besturen gezeten, zowel plaatselijk als regionaal. Daarvoor werd ze heel hartelijk bedankt. 

Beide jubilarissen ontvingen nog een fraaie bos bloemen. Dinie nam op deze avond meteen afscheid van de Zonnebloem, ze vond het welletjes. 

Verder werd ook afscheid genomen van Corrie Vendrig, na 23 jaar als vrijwilligster. Samen hebben Dinie en Corrie veel gedaan voor de Zonnebloem. Ook Corrie heeft bestuursfuncties gehad. Tot 5 jaar geleden was ze nog Voorzitter. Uiteraard ook voor Corrie veel waardering. De twee dames werden verrast met een bloemetje. Op dit moment heeft de afdeling 20 vrijwilligsters, inclusief het bestuur. 

Alicja van der Linde

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk