Vrijwilligersavond 22-11-2012

Zonnebloem afdeling

Een spannende avond voor Zonnebloem Gilze – Hulten Vrijwilligers weer actief.

Donderdag 22 november was het zover. De vrijwilligers van de Zonnebloem Gilze – Hulten werden uitgenodigd voor een vrijwilligersavond in Cafe Zalen De Hooikar. Het zou spannend worden beloofde voorzitter Ans Wirken in haar welkomswoord.

Al vrij gauw werd duidelijke wat de bedoeling was, enkele half verklede Pieten hadden een spellenronde uitgezet in de zalen van de Hooikar. Er moest zelfs een extra zaal aan te pas komen om alles een opstelling te kunnen geven.
Het was nog niet helemaal duidelijk of de Sint langs zou komen,want alles was in de Sinterklaassfeer opgebouwd en georganiseerd . Dat het soms spannend was , is op de foto duidelijk te zien.
52 Deelnemers vermaakten zich met Tollen ,dobbelen, darten en zelfs een echte Paardenbak .
Door deelname aan al deze activiteiten werd het een soort bindingsavond voor de vrijwilligers. Want natuurlijke werd er door al deze bedrijven door lekker bijgepraat onder het genot van een hapje en een drankje. En dat was de vrijwilligers gegund die het gehele jaar klaar staan voor ruim 200 gasten uit Gilze en Hulten. Ze hebben dan ook zichtbaar genoten. Met hartelijke dank aan “de mensen van de Hooikar “ en de organiserende bestuursleden van de Zonnebloem. Tevens ook aan bakkerij Vromans en drukkerij Duplico die beiden een bijdragen hebben geleverd aan deze fantastische avond.

Klik hier voor alle foto's

Willy Huisman

0161-452531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk