Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Gasten van Zonnebloem Gilze – Hulten krijgen post in een bijzondere tijd.

2020-06-16-zonnebloemgast-krijgt-post-001jpg

Het corona-virus blijft ons al langere tijd beperken in onze reguliere activiteiten voor onze gasten. Daarom wordt er naar alternatieven gezocht.

Het corona-virus blijft ons al langere tijd beperken in onze reguliere activiteiten voor onze gasten. Geen Mariaviering in Meersel-Dreef of een uitstapje naar Merksplas.

Daarom wordt er naar alternatieven gezocht.

Dit keer hebben we iets georganiseerd in samenwerking met de twee basisscholen, Bolster en Wildschut, in Gilze. We stelden hen de vraag of ze misschien de leerlingen wilden vragen een tekening voor onze gasten te laten maken. Hierop werd met veel enthousiasme gereageerd.

De respons was hartverwarmend, waarna de leerlingen van deze 2 scholen ongeveer 180 tekeningen hebben gemaakt.

De kinderen hebben erg hun best gedaan op hun tekeningen, en voorzien van lieve en bemoedigende teksten. Ze willen hiermee ook hun betrokkenheid met de oudere mens laten zien.

Dat ze, zoals wij, aan hun blijven denken en in contact willen blijven in deze moeilijke tijd.

Alle gasten krijgen deze week één van deze tekeningen in hun brievenbus.

We hopen natuurlijk dat het weer snel mogelijk wordt om de gewone activiteiten voor hen te organiseren, maar zolang dit niet het geval is blijven we andere manieren bedenken om toch een gevoel van samen zijn te creëren.

Klik hier voor alle foto's

Willy Huisman

0161-452531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk