Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Presentje voor Zonnebloemgast Gilze-Hulten op 14-07-2020

2020-07-14-presentje-gasten-004jpg

Gasten van De Zonnebloem afd. Gilze-Hulten kregen opnieuw een presentje aangeboden, en wel theezakje met aandachtskaart.

Ondanks dat er sinds 1 juli al wel regels versoepeld zijn, kunnen de gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem, elkaar nog steeds niet ontmoeten in een gezamenlijke activiteit. Wat door vele erg gemist wordt. Het coronavirus is nog steeds onder ons!

Daarom is er weer naar een alternatief gezocht om onze gasten te laten weten dat we ze zeker niet vergeten zijn in deze moeilijke tijd.

Dit keer is er gekozen voor een zakje Zonnebloemthee van Zetters, samengesteld door thee sommelier Karin Wouters.

In het zakje zit, zwarte thee, sinaasappel en goudsbloem. Bij een kopje thee hoort ook iets lekkers, daarom werden er zonnebloem chocolaadjes bijgevoegd. Ook werd aan het zakje thee de aandachtkaart van de Zonnebloem vastgemaakt met de volgende tekst:

 

Het regent

Terwijl de zon schijnt

 

Buiten is het stil

Binnen ook

                                  

Je maakt je zorgen

Denkt aan morgen

 

Aan je geliefden

Aan jezelf

 

Je wil naar buiten

Onder de mensen

 

Dat willen wij ook

En zodra het kan

 

Als de regen is gestopt

En de zon schijnt

                       

Komen wij weer binnen

Om je mee naar buiten te nemen

 

Dit leuke presentje werd door een aantal vrijwilligers op 14 juli persoonlijk aangeboden aan onze gasten.

We zagen weer veel dankbare mensen, en konden eindelijk weer even een praatje maken.

Wij willen dan ook Stichting OPA , Karin Wouters en COOP hartelijk danken voor de sponsoring van deze activiteit en Cor de Kok voor het maken van de foto’s.

Willy Huisman

0161-452531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk