Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Gilze-Hulten naar de BEURSvloer. 02-11-2012.

Zonnebloem afdelingsnieuws

4 matches met de Zonnebloem op de BEURSvloer. De tweede maatschappelijke beursvloer Gilze en Rijen werd opnieuw een grandioos succes.

De tweede maatschappelijke beursvloer Gilze en Rijen werd opnieuw een grandioos succes. Vrijdagmiddag 2 november, omstreeks 16.00 uur, ging de beursgong voor de 2e keer in “De Schakel” in Gilze. De Zonnebloem Gilze-Hulten was er bij.

 

89 Matches werden omstreeks half zes op de klok gezet. De Zonnebloem sloot er 4. Een prachtig resultaat voor een vereniging die relatief weinig kan bieden in een match.

Fennie van Dongen en Roelie Abbring als Zonnebloemvrijwilligers hadden zich ten doel gesteld ook voor de Zonnebloem zaken te gaan doen. De Zonnebloem is financieel voor een groot deel afhankelijk van donoren en sponsoren. Al vrij gauw hadden de dames contact met dhr. Henk Goeijers van siertuin D’n Overkaent. In de zomertijd maakt de Zonnebloem Gilze-Hulten traditioneel een Gilse wandeling, met of zonder picknick. Tijdens de opstelling van het jaarprogramma 2013 werd als doel gesteld een bezoek te brengen aan deze tuin aan de Strijp in Gilze. Het klikte meteen met Henk. Vrij kort daarna verscheen dhr. Jan van Poppel, directeur van het Van der Valk Hotel, op de beurs. De dames waren er als de kippen bij om Jan te vragen of hij iets kon betekenen bij een picknick-lunch voor die wandeling. En ja, weer bingo. Jan zegde 80 picknick-lunches toe voor die dag.

De middag kon niet meer kapot voor de Zonnebloem. Toch bleef het daar niet bij. Zangkoor Euterpe beloofde, in ruil voor ledenwerving die dag, verder aan te vullen met een optreden van Euterpe. Fantastisch dat dit koor uit Rijen straks naar Gilze komt. Het bestuur van de Zonnebloem komt hier later op terug, want al deze matches kregen van de Zonnebloem de toezegging dat ze nog meer bekendheid gaan krijgen in de komende tijd.

Dat geldt zeker ook voor de groep NO NONSENSE, die voor de Zonnebloem de dag helemaal compleet maakte door toezegging van een optreden in 2013.

Namens bestuur, gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem Gilze-Hulten alvast allemaal hartelijk dank voor de toezeggingen. U hoort van ons de komende tijd.

Klik hier voor alle foto's

Willy Huisman

0161-452531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk