Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Laat de Zonnebloem weer rollen 22-03-2013

Zonnebloem afdelingsnieuws

Een wereldidee voor Rabobank. Laat de Zonnebloem weer rollen.

Een grandioos succes door medewerking van de Rabobank De Zuidelijke Baronie en de Stichting Oud Papier Gilze (OPA). 10 Nieuwe rolstoelen voor de Zonnebloem Gilze- Hulten.
Met zeker ook dank aan de afdeling Rijen van de Zonnebloem inzake bemiddeling, en de leverancier voor de stille donatie.
De Zonnebloem afdeling Gilze – Hulten kampt al enkele jaren met slechte rolstoelen, die ca. 30 jaar oud zijn. Door een actie “ Laat de Zonnebloem weer rollen” , is het gelukt om de nodige financiën bij elkaar te krijgen voor de aanschaf van 10 nieuwe rolstoelen. Het bestuur is erg blij met deze medewerking van deze financiers . Het risico nog langer met de oude stoelen te blijven rijden werd te groot. Vrijdagmorgen 22 maart kwamen afgevaardigden van OPA , RABO Bank en Zonnebloem bij elkaar voor de officiële overdracht .Dhr.Willem Koekkoek van de commissie Wereldidee van Rabobank De Zuidelijke Baronie kwam een cheque uitreiken aan Zonnebloem voorzitter Ans Wirken. Dhr Koekkoek benadrukte in zijn speech dat het een bijzonder initiatief was, en hoopte ook dat met dit mooie gebaar de gasten van de Zonnebloem fijne activiteiten mogen beleven. Dhr. Piet van Laarhoven van de stichting O.P.A. kon als ervaren bestuurder van rolstoelen een van de 10 nieuwe zitters al eens uit proberen. Ook voor O.P.A. was dit een bijzonder project om eens extra te steunen. Wederzijds werd veel waardering uitgesproken voor de manier van prettige en vooral vlotte samenwerking in dit project. De Zonnebloem is dolgelukkig met de nieuw aanwinst. De oude rolstoelen hebben deze week ook nog een bestemming gekregen in een wat rustigere sfeer als Zitstoel binnenskamers bij De Dagopvang en enkele particulieren in Gilze.

Willy Huisman

0161-452531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk