Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Koninklijke onderscheiding bij Zonnebloem Gilze-Hulten

Zonnebloem afdelingsnieuws

Voorzitter Ans Wirken en haar man Joseph kregen vanochtend een lintje

Hierbij willen we jullie allemaal deelgenoot maken van het grote nieuws dat onze voorzitter Ans Wirken en haar man Joseph vanochtend allebei een Koninklijke onderscheiding hebben gekregen via burgemeester Boelhouwer voor de vele jaren die zij zich als vrijwilliger hebben ingezet voor de Gilzer gemeenschap.

Zij waren door hun dochter naar De Sleutel gelokt en werden om 09.00 uur overvallen door burgemeester Boelhouwer, zijn fotograaf en iemand van omroep Brabant. Daarna volgden de rest van hun gezin en genodigden van de Zonnebloem en andere verenigingen.

Namens de Zonnebloem feliciteerde regiovoorzitter Bert Huisman, hen met hun Koninklijke onderscheiding en roemde de uitstraling die dit ook heeft op de Zonnebloem als organisatie.

Daarna feliciteerde Martin Gijsbrechts hen namens onze afdeling en benadrukte nog eens dat deze onderscheiding wel heel erg verdiend is door een toelichting te geven op alles wat zij hiervoor gedaan hebben.

Namens ons allemaal hebben wij Ans en Joseph ook letterlijk in de Zonnebloemen gezet.

 

Hartelijke groeten,

Willy Huisman

Secretaris

 

Voor meer foto's klik op onderstaande link

Willy Huisman

0161-452531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk