Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rabobank Clubactie 11-05-2017

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zonnebloem Gilze-Hulten nam ook deel aan de Rabobank Clubactie 2017.

Whow, we kunnen het bijna niet geloven. Tijdens de Rabobank Clubactie bijeenkomst op 11 mei in de Schakel te Gilze hebben, namens het bestuur van de Zonnebloem afdeling Gilze-Hulten, Roelie Abbring (penningmeester) en Martin Gijsbrechts (bestuurslid activiteiten) de check in ontvangst genomen. Zij waren een beetje beduusd, maar heel erg blij verrast met het bedrag.

Door de vele stemmen (130) die we gekregen hebben, mogen we een bedrag van  € 793,85 opnemen als donatie in onze begroting van dit jaar. Met dit geld kunnen we nog meer doen voor onze gasten, en/of de geplande activiteiten in ieder geval goed betaalbaar houden. Wij zijn hier als bestuur SUPER blij mee. HEEL ERG BEDANKT voor uw stem.

 

Bestuur Zonnebloem Gilze-Hulten.  

Willy Huisman

0161-452531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk