Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Bezoekwerk

Wat betekent bezoekwerk bij de afdeling Gilze-Hulten.

De Zonnebloem stelt zich als doel - met name door de inzet van de vrijwilligers - het welzijn te bevorderen van en hulp te bieden aan mensen met een lichamelijke beperking, die hierdoor dreigen  te vereenzamen. Deze landelijke doelstelling is zorgvuldig opgesteld door het Nationaal Bureau van De Zonnebloem en wordt dus ook door onze afdeling Gilze-Hulten gehanteerd bij de beoordeling wie er als gast kan worden ingeschreven.

Bij het inschrijven van de gast wordt de vraag gesteld of er – naast de maandelijkse activiteiten die wij voor hen organiseren -  behoefte is aan bezoek aan huis door een vrijwilliger. Deze bezoekjes zijn bedoeld om de soms wat eenzame gast wat gezelschap  en gezelligheid te bieden. Tijdens zo’n bezoek kan er bv. een spelletje gedaan worden of een wandeling gemaakt of gewoon gezellig een kopje thee gedronken worden en een praatje gemaakt.

Om bezoekwerk te kunnen doen, verzoeken wij u, u eerst aan te melden als vrijwilliger bij een van onderstaande bestuursleden. Daarnaast is het de bedoeling dat u een informatiebijeenkomst (2 avonden) bezoekt van de Nationale Zonnebloem. Hier wordt uitgelegd waar de Zonnebloem voor staat, wat zij u te bieden heeft en wat er van u als vrijwilliger wel of juist niet verwacht wordt.

Wilt u als vrijwilliger graag aan de slag bij de Zonnebloem of wilt u wat meer informatie over bovenstaande, neemt u dan gerust contact op met onderstaande bestuursleden.

Bezoekwerk : Willie de Jong               tel. 0161-852484 of 06-83525637

Bezoekwerk : Jeanine vander Linden tel. 0161-433367 of  06-20434132.

Secretaris :    Willy Huisman :           tel. 0161-452531


of mail het secretariaat : willyhuismanzonnebloem@kpnmail.nl

 

Willy Huisman

0161-452531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk