Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Opbrengst Rabo Bank Clubkas Campagne

We hebben met z'n allen weer heel goed ons best gedaan

Een paar weken geleden hebben wij u geinformeerd over Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank konden hun stem uitbrengen op hun favoriete club of vereniging. Iedere stem levert een geldbedrag op.De Zonnebloem Afdeling Goirle heeft zich voor deze actie verbonden met de Loopgroep Goirle en met de Harmonie Oefening en Uitspanning om samen stemmen te werven. Deze samenwerking heeft zijn vruchten afgeworpen, er is massaal gestemd op de Zonnebloem Goirle. Woensdag 1 november was de bekendmaking van de opbrengst van deze actie. De Zonnebloem heeft deze avond een cheque ontvangen van                                                                   ​EURO 4.473,08 ​                                                                Dit bedrag kunnen wij weer gebruiken om activiteiten te organiseren voor onze gasten. Bij deze bedanken wij iedereen die zijn of haar sten heeft uitgebracht op de Zonnebloem.                          Namens de activiteitencommissie zonnebloem Afdeling Goirle.                        ​Marjolein Scholten   Octavie de Knegt   Marijke Colpaart                                                                                                                                                      

 

 

 

Maud de Rooij

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk