Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Spaaractie AH

Spaaractie van 15 april t/m 26 mei bij AH Koningsschild

SPAARACTIE ALBERT HEIJN VAN HOGENDORPPLEIN

Beste Zonnebloemgasten,

Van maandag 15 april t/m 26 mei heeft Albert Heijn van Hogendorpplein (Koningsschild) weer een spaaractie waarbij de klanten punten kunnen doneren aan hun favoriete vereniging of club uit Goirle . Met deze punten wordt de clubkas van die vereniging of club gespekt.

Hoe werkt deze actie ????                                                                                                                  Net als vorig jaar krijgt U bij elke 15 euro aan boodschappen een voucher ( dus bij besteding van 45 euro ontvangt men 3 vouchers). Met deze voucher gaat U naar de website die op de voucher staat. Hier voert U de unieke vouchercode in en zo kunt U aangeven aan welke vereniging of club U de punten wilt doneren.

Wij maken het u makkelijk !                                                                                                                 Om het de bewoners van “De Gulden Akker “en “Berkenrode” bij deze Albert Heijn spaaractie makkelijk te maken hebben wij bij “De Gulden Akker” aan de receptie en in de hal van “Berkenrode” een AH actiedoos neergezet. In deze doos kunnen de vouchers gedeponeerd worden waarna wij het administratieve werk zullen verrichten.                                                                                                             Als U niet in de gelegenheid bent om de vouchers in de AH actiedoos te deponeren dan kunt U bellen met A. van den Dungen tel: 013 – 5341419 en zorgen wij dat de vouchers bij U opgehaald worden. Vraag ook Uw familie, buren en vrienden om de vouchers aan de Zonnebloem Goirle te doneren. Afgelopen jaar was deze actie een groot succes voor ons. Van deze opbrengst kunnen wij de kosten voor speciaal vervoer, die onze gasten met een fysieke beperking nodig hebben betaalbaar houden.

Persoonlijk inleveren kan ook : Bergstraat 15 5051 HA Goirle

Namens de Zonnebloem Afdeling Goirle bij voorbaat hartelijk dank voor uw donatie.

Maud de Rooij

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk