Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Bij Mozes in het Zonnetje

Afgelopen donderdag mocht het bestuur van de Zonnebloem afdeling Goirle uit handen van Ad Mallens en Rene Schellekens een cheque ter waarde van € 1050 in ontvangst nemen.

 Dit was de opbrengst van de donaties, gedaan tijdens de receptie naar aanleiding van het 10- jarig bestaan van het eet- en biercafé Mozes.

De eigenaren van deze horecagelegenheid in het centrum van Goirle wilden dit bedrag besteden aan een goed doel en zij waren het er al snel over eens dat de Zonnebloem een passende keuze zou zijn.

Het bestuur van de Zonnebloem heeft deze gift ,uiteraard onder grote dankzegging ,graag in ontvangst genomen.

Voorzitter Sjef Verhoeven gaf aan dat niet alleen het geld zeer welkom is maar dat hij ook blij is met de waardering die daaruit spreekt voor de inzet van de vele vrijwilligers van de Zonnebloem.

Zij zorgen er namelijk voor dat de meer dan 200 gasten van de Zonnebloem die door hun fysieke beperking steeds meer gehinderd worden in het deelnemen aan ontspanningsactiviteiten er toch eens " uit " kunnen of bezoek ontvangen.

De Zonnebloem is er niet alleen voor ouderen maar ook voor jongeren vanaf 18 jaar.

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap maar als je lichamelijke beperkingen hebt ben je misschien wel wat vaker ( alleen ) thuis dan je zou willen. Daarom worden er regelmatig uitstapjes en activiteiten georganiseerd en worden er veel bezoeken afgelegd.

De voorzitter verzekerde de gulle gevers van Mozes ervan dat ze er op kunnen vertrouwen dat het bestuur en de vrijwilligers van de Zonnebloem er voor gaan zorgen dat deze donatie aan de gasten besteed gaat worden.

 

Maud de Rooij

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk